Description
Opis:W pełni profesjonalny mikser dwuramienny włoskiej produkcjiPozwala na przygotowywanie m.in. ciasta na chleb, pizzę i focaccię, kruchego ciasta i pieczywa, a także domowych recepturIdealnie sprawdzi się w małych i średnich restauracjach, pizzeriach, cukierniach, piekarniach czy garmażeriachUrządzenie wskazane jest szczególnie w przygotowywaniu delikatnego, miękkiego ciasta o wysokim stopniu napowietrzeniaSpecjalna konstrukcja ramion odtwarza tradycyjne ruchy ręcznego wyrabiania ciasta (ugniatanie, podnoszenie, rozciąganie i składanie ciasta)Wyrabianie w ten sposób ciasto jest jednorodne, bardzo dobrze natlenione, co prowadzi do jego szybkiego rozrostu i zwiększenia objętości produktu w najszybszym możliwym czasieCiasto podczas zagniatania nie nagrzewa się, zachowując stałą, niską temperaturęWyjątkowy opatentowany system pracy dwóch ramion miksera pozwala także na dokładne mieszanie surówek i różnego rodzaju farszuWyjmowane ramiona sprawiają, że czyszczenie elementów miksera jest wyjątkowo proste, łatwe i szybkie2 prędkości zagniatania ciasta, regulowane w zakresie 38-52 ruchów/minWyjątkowo prosta obsługa miksera, za pomocą dotykowych przyciskówWyposażony w bardzo wydajny i cichy silnik indukcyjnyMikser posiada stałą dzieżęUrządzenie posiada osłonę zabezpieczającą misę na ciasto, umożliwiającą dodawanie dodatkowych składników do ciasta podczas obróbkiDzieża i elementy ugniatające ciasto wykonane są z wysokiej jakości stali nierdzewnejElegancki wygląd i solidna konstrukcjaDwukanałowy wyłącznik bezpieczeństwaWyposażony w 4 kółka z blokadą, które pozwalają na swobodne przemieszczanie mikseraWszystkie komponenty mające kontakt z żywnością spełniają wszystkie normy HACCP Parametry techniczne:Wymiary zewnętrzne [mm]: 440x700x860Wymiary dzieży [mm]: ø380x250Pojemność dzieży [l]: 27Pojemność wsadu ciasta [kg]*: 2-12Pojemność wsadu mąki [kg]: 1,3-8Prędkość ramion [obr./min]: 38-52Moc [kW]: 1,1Napięcie [V]: 230Waga [kg]: 114*Maksymalna pojemności wsadu ciasta odnosi się do stosunku mąki do wody 1:0,6 i może się różnić w zależności od przepisu.
Minimalna pojemności wsadu ciasta stanowi około 20% maksymalnej pojemności.
W przypadku ciast ciężkich o hydracji poniżej 55% – takich jak makarony jajeczne i ciasta drożdżowe, należy zmniejszyć maksymalny wsad mąki o 50%.
Producent: Resto Quality
główny inspektor sanitarny kto jest, www.wipp.pl, odległości między budynkami ze względu na ochronę przeciwpożarową, operator zurawia wiezowego, skierowanie na szkolenie bhp, hurtownia bronx, jak liczymy urlop, gruba koszula w kratę damska, rękawa, pas bojowy, kombinezon ochronny antywirusowy, zus zasiłek rehabilitacyjny dokumenty, szklo kontaktowe 31 grudnia 2020, coverguard buty
yyyyy